Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Erkki Martin 40 vuotta -80kg sarja

Toinen kisavuosi minulla menossa ja viime vuonna sijoitus -80kg sarjassa 6.
Kotipaikka Kuusisto
Treeni historiaa kertynyt muutama vuosikymmen ja nyt tavoitteellisesti vuodesta 2017.
Viime vuoden noviisivuosi oli aika paljon kokemuksien keräämistä ja opettelua miten kroppa kisadieetillä toimii. Tänä vuonna tarjoitus tuoda paljon parempi paketti ja kilpailla useammat kisat vuonna 2023.
Yrittäjä/Optikko yrityksessä Design Optikko Hakula
Perhe: Puoliso Laura Grönberg ja lapset Unto 10 vuotta ja Alma 13 vuotta.

Matkustellaan paljon ja kesäisin veneillään sekä ajellaan prätkällä.

Viime vuoden kisat meni omasta mielestäni yli odotusten. Ensimmäinen kunnon kisadieetti ja painoa pudotettiin lähes 30kg. Loppu oli aika taistelua ja jouduin vielä punnituspäivänä vedättämään yli 3kg painoa. Puntarilla paino oli tasan 80kg ja olin päässyt tavoitteeseeni. Ensimmäisissä kisoissa sain kokea finaalin ja esittää myös vapaaohjelmani. Nyt on rima asetettu korkealle ja lähdetään haastamaan kunnolla jätkät sekä avoimessa että mastersissa.

Nyt dieetti on edennyt hyvin ja paino lähentelee jo samaa mitä viime vuonna kisaviikolla. Lähtötilanne oli paljon siistimpi ja uskon että tuodaan hyvä paketti lavalle. Ja tottakai uusi vapaaohjelma. Nautitaan matkasta ja pidetään hauskaa!

Iso kiitos Jari Mentulalle valmennuksesta matkan aikana sekä tietenkin omalle puolisolle ja lapsille ketkä ovat tukeneet minua tässä vaativassa harrastuksessa.

#Mybestisyettocome

Matkaani voit seurata instassa @ekidigi

Unchained PWO, 500g Cola // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Unchained PWO on viimeisin lisäravinne Chained Nutritionin tehonlisääjien valikoimassa. Aktiivisten ainesosien suurten annostusten lisäksi se sisältää popping candy -palasia, jotka poksahtelevat joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja antavat energia treeniin. Tehonlisääjä kokeneille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta – ja erinomaista.

Off the Hook, Stim Free, 525 gBlueberry // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Off the Hook Stim-free on parannettu jatko-osa menestyksekkäälle Off the Hook -PWO:lle. Tämä variantti ei sisällä kofeiinia, minkä ansiosta se soveltuu loistavasti kaikille, jotka pitävät illalla treenaamisesta.

Kofeiinia tässä tuotteessa korvaavat lisätyt määrät beta-alaniinia ja L-sitrulliinia, joten vaikutus on yhtä voimakas, kuin mihin olet tottunut aikaisemmassa Off the Hook -tuotteessa!

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Sena Coban
Seuraava artikkeliMITÄ SYÖN KASVATTAAKSENI LIHASMASSAA | AYRTON KALEK