Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Heippa!

Tosiaan olen Sena Hyvinkäältä. Työskentelen suuhygienistinä suun-, ja hampaiston parissa yrittäjänä. Ikää mulla kohta 28. Itseasiassa synttärini olisi sopivasti skl kisojen jälkeen. Harrastuksiini kuuluu mitäpä muutakaan kuin kuntosali, sillä se on mulle paikka, joka antaa niin henkisesti, kuin fyysisesti. Siellä saan nollattua pääni ja kirsikkana kakun päällä kehitettyä myös fysiikkaani eteenpäin. Vaikka pituutta ei tässä varressa paljoa ole, niin voimaa kyllä löytyy senkin edestä. Tykkään siis treenata kovaa ja isoilla romuilla.

Jotta säilyisi balanssi tavoitteellisen treenaamisen ja muun elämän keskellä, niin toimin myös kodinhengettärenä. Tykkään että koti tuntuu kodilta, eli se on turvapaikka, jossa tuoksuu pulla, siellä on lämmin ja siistiä sekä jääkaapista löytyy aina ruokaa kaikille, jotka sinne kurkkaa. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa niin puolisolleni, mutta myös isommallekin porukalle. Harmikseni ihan jokapäivä ei kehtaa pullia leipoa. Arjet meillä syödään bodyruokaa ja vklp laitellaan. ❤️

Mutta sitten itse asiaan:
Olen ollut lajin parissa tavoitteellisesti vuodesta 2018. Minulla on ollut aina selkeä visio siitä, mihin fysiikkaani kehitän. Tämän vuoksi lajiksi valikoitui wellness fitness. Koen myös, että rakenteeni puolesta “istun” parhaiten wellnessiin. Lajissa tarvitaan lihasta paljon, mutta pääpainotus kuitenkin on alavartalon lihaksistossa. Lisäksi laji vaatii paljon työvuosia, joka tarkoittaa ettei vaadittua lihasmäärää hetkessä tee, vaan saa ja pitääkin aina parantaa fysiikkaa kisojen välissä.

Neljät kisat olen ehtinyt tähän mennessä kisata ifbb puolella. Viimeisimmät kisani kisasin 2021 wellnessissä. Tuolloin sijoituin SM:issä toiseksi ja hopealla pääsin edustamaan Suomea MM-kisoihin Espanjaan. Siellä pääsin finaaliin kuuden parhaan joukkoon ja tulin viidenneksi. Huikea kokemus oli kaikenkaikkiaan.

Minulle on kuitenkin aina ollut selvää, että liitto tulee vaihtumaan. Päällimmäisenä syynä on se, että npc puolen lajikriteerit sekä look ovat itselle mieluisammat. Lisäksi etenemismahdollisuuksia on myös npc puolella enemmän. Voit kehittyä kaikessa rauhassa ja kisoja myös järjestetään ympäri vuoden jatkuvasti. Voit osallistua skaboihin aina silloin, kun koet olevasi siihen valmis henkisesti sekä fyysisesti.

Heti kun suomenkehonrakennusliitto otti oman lajini valikoimaan, niin minun ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kisaanko vai en. Reitti oli minulle selvä. Kisadieetti startattiin maaliskuun alussa ystäväni Sara Karhusen preppaamana ja tavoitteena on kisata ainakin kolmet kisat. Ensimmäinen vaihe olisi regionals kilpailut, jotka järjestetään 22.7. Hämeenlinnassa. Tämän kisan tarkoitus on lunastaa kilpailuoikeus pro qualifier -kisoihin. Samalla saa myös hyvää lavaharjoitusta. Siitä lähdetään metsästämään Suomenmestaruutta 9.9. ja tämän jälkeen olisi tarkoitus kisata pro qualifier -kisat Ruotsissa 23.9.

Koen olevani etuoikeutettu kun minulla on mahdollisuus tehdä tätä kaikkea ja vieläpä sellaisen tukijoukon ympäröimänä, että ei riitä sanat kuvailemaan kuinka kiitollinen olen. Jos voitto napsahtaa tänävuonna, niin tulen ripustamaan kultamitalin myös puolisoni kaulaan ja senhän mä lupaan. 😂❤️

Nähdään Tampereella!

Shredded Pack // 15% lisäale koodilla pakkotoisto15

Ripped Pro – Star Nutritionin tehokas rasvanpolttaja piristävillä ja termogeenisilla ainesosilla! Parhaita apuvälineitä unelmakropan tavoitteluun!

Ultimate CLA, 90 caps – Star Nutritionin ravintolisä, joka sisältää konjugoitunutta linolihappoa laadukkaasta Clarinol™-raaka-aineesta.

Yksinkertainen ja tehokas rasvanpolttaja Star Nutritionilta. Ultimate L-karnitiini koostuu tuotemerkkisuojatusta L-karnitiinilähteestä, joka on nimeltään Carnipure™

Feature two

L-karnitiinia ja kromia aktiiviseen elämäntapaan. BioTech esittää L-Karnitiini + kromi nestemmäisessä muodossa. Täysin hiilihydraatition, rasvaton ja ilman aspartaamia. 

L-karnitiini välittää rasvahappoja solujen mitokondrioihin. Kromi auttaa tasapainottamaan verensokerin tasot – niitä tasoja jotka herättävät makeahampaat eloon. BioTech L-Carnitine + Kromi on täydellinen lisäravinne jos olet matalilla kaloreilla ja haluat pudottaa painoa.

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Sirke Virkkunen
Seuraava artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Erkki Martin