Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO

Moro,

Olen Atte Väisänen 33-vuotias tamperelaistunut Etelä-Savon kasvatti. Olen asunut Tampereella jo 9 vuotta, joten eiköhän tässä kohtaa voi jo todeta, että tänne on tultu ihan jäädäkseen.

Tavoitteellista treenitaustaa löytyy kymmenisen vuotta. Salilla on kyllä tullut heiluttua ihan ammattikouluikäisestä asti. Olen kisannut v.2016 Kehonrakennuksen SM-kisoissa ja 2019 Tanskassa järjestetyissä Pro Qualifierissa. Sen suurempaa menestystä näistä kisoista ei ole kerätty.

Muutama vuosi tässä on siis kerennyt vierähtää edellisistä skaboista, mutta nyt elämäntilanteen ollessa optimaalinen on aika nousta uudelleen lavoille. Osallistun kehonrakennuksen alle -90 kilon sarjaan. Tällä kertaa lavalla tullaan näkemään paljon kilpailukykyisempi ja tasapainoisempi paketti kuin koskaan aiemmin. Tätä ei tehdä enää kokemuksen takia, vaan nyt on tavoitteena menestyä.

Hyvänä vastapainona kehonrakennukselle toimii mm. oma työ, parisuhde ja ystävät. Olen ammatiltani Rakennusmestari, joten töissä saa haastaa omaa osaamista aivan muissa asioissa, kuin bodauksessa. Treenit hoituu pääosin WFC,llä, mutta välillä tulee myös vierailtua Powerhouse Gymin luolassa.

Tsemppiä kaikille loppurutistukseen. Välillä tossu saattaa painaa, mutta kyllä se lopussa palkitsee!!

Edellinen artikkeliPodcast 173 // Overall voittaja Toni Kataja
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Teemu Haverinen