Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO

27-vuotias mies Joensuun seudulta.

Tavoitteena pitkällä tähtäimellä Suomen mestaruus, ja jos oikein herkuttelen mielikuvalla niin pro-kortti olisi haaveena.

Yritän siitä huolimatta matkan varrella ajaa lajia eteenpäin omalla tekemiselläni parhaani mukaan, niin Suomen rajojen sisällä kuin ulkopuolellakin.

Treenitaustaa vasta vaatimattomat 6 vuotta, josta luonnollisesti pari ensimmäistä meni salilla pööpöillessä ilman sen kummempaa järjen häivää.

Siitä on onneksi päästy yli, ja nyt lähdetään kokeilemaan miltä versio 1.0 minusta näyttää lavalla Classic Physique +179 -sarjassa!

Debyytti lavalle astumisessa tapahtuukin juuri SM-kisoissa. Vaikkei omasta mielestäni massalla juhlita tänä vuonna, yritetään saada lavalle siitä huolimatta kireä kunto ja järjestetään yleisölle hyvä show!

Neitsytpreppi aloitettiin hyvissä ajoin, 31 weeks out sm-kisoista ja nyt 9 weeks out painoa on lähtenyt hurjat 28kg. Turhaa varmaan edes sanoa että aika löysästä kunnosta ollaan lähdetty liikkeelle, mutta olen ylpeä jo tässä vaiheessa mihin kuntoon mies ollaan saatu.

Vielä loppurutistus jäljellä niin pääsee lavalle!

Liitteenä kuva 12 weeks out kunnosta.

-Tommi Nevalainen 

Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jani Sinisalo
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jaana Pajunoja